"" THE ROAD NOT TAKEN: Baru je kawin, dah berantakan haih

Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, 19 June 2012

Baru je kawin, dah berantakan haih



Terkezut lah jugak mendengar luahan isi hati che kiah. Tu la aritu siapa suruh kawen?  Oops jgn marah babe! 

Berumahtangga ni kena banyak bersabar. Jangan nak nampak salah orang je, awak tu pun bukannya perfect sangat, che kiah.

Tapi kan semenjak awak kawen, saya nampak kerjabuat awak semuanya kalut, kesian awak!  Awak nampak sweet bila kalut hehehe (atau dgn kata lain saya seronok tgk awak kalut). Ish saya bergurau je!

Sabar jelah! Semoga rumah tangga che kiah kekal bahagia. Kalau marah atau bengang dgn pak andeh awak tu, cuba ingat balik masa mula2 mengorat dulu. Mesti bahagia kan?

Kepada 'andalusia' di luar sana yg bakal ketemu jodoh, pikirlah masak2 sebelum buat keputusan untuk kawen.  Kalau tidak, jadilah macam kes che kiah.

Anyway che kiah, cubalah sesuaikan diri & banyakkan bersabar. Best of luck!

Posted via Ipad

No comments: