"" THE ROAD NOT TAKEN: Buang tebiat

Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, 27 May 2012

Buang tebiat



Pepagi as early as 6, bukak fridge ternampak durian. Leftover yg makan semalam. Apalagi aum je lah. Hmm breakfast durian lalala.

Pagi ni Cinta dah pi office beratus km so tinggallah diriku sorang2. Cinta Jr masih di Putrajaya attending perhimpunan belia 1Malaysia. Langsung x ada khabar berita!

Skrip masih bertimbun tapi dalam hati plan nak pi test drive Peugeot 408 waktu lunch karang hehe bukan nk beli pun tp saja nk test drive sebab ada somebody cakap 408 turbo lagi best dari my Camry! Ces

Posted via Ipad

No comments: