"" THE ROAD NOT TAKEN: August 2010

Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, 29 August 2010

My life as a 'part time bujang'...

It's pretty weird to break my fasting alone throughout this Ramadan.  I'm getting bored of cooking, getting tired of visiting the Ramadan Bazaar near the Sultan Muhamad IV Stadium hmm... so today I've decided to try something new.  The answer to my boredom is Mangkuk Tingkat ala Kota Bharu.


The food was delivered to my residence at nearly 6 pm.  I choose the 'daily package' which costs RM6.00 per person plus RM1 for delivery.  I got a tiffin carrier with 3 dishes plus 1 soup / curry.  Not bad for a lazy part-time bujang like me...

A stainless steel tiffin carrier

Spicy Squid with Pineapple

Vegetable Soup
2-piece Fried Soy Sauce Chicken
Fried Long Beans with Anchovies
Freshly cooked dishes

Of course, I have to cook my own rice.  The taste?  Well, the food is quite sumptuous for the not-so-fussy eater like me.  It's fresh, convenient, time-saving and most of all it's worth the money.   Simple yet I'm happy and satisfied with the food quality.   What a yummy evening!





Sunday, 15 August 2010

Let's have a good laugh after this...

... and the letter was the last straw.  Enough of these craps, people!  The GOOD NEWS IS I'M LEAVING!!!

Thanks for everything and to that special Madame, thanks again for your 'kind' letter.

Monday, 9 August 2010

@#%^(!

Sick to be around these SICK PEOPLE!  Feels like throwing out...

It is insane to work with lunatics, feels like being thrown into an asylum... huh!

Wednesday, 4 August 2010

KOYA BEST: Sedapnya kalau jadi BOSS!


Alangkah enaknya kalau jadi big boss!  Yalah, boleh perintah itu ini, boleh emo tak tentu pasal.  Kes sampah sebesar tahi mata pun boleh jadi leteran berhari-hari.  Boleh 'play God', apa yang dipinta MESTI tidak boleh tidak, MESTI BUAT DAN JADI.  Hehehe bila lah ada rezeki nak jadi big boss ni?

Tapi yang memualkan bila 'Little Napoleons' berlagak nak jadi boss.  Pandai pulak cakap, ini arahan daripada boss suruh buat paperwork.  Bila paperwork dah siap dan dihantar untuk semakan, siap beritahu (secara implied), "kat bawah tu tulislah 'prepared by' dia. Owhhhh, wait a minute!  Ni dah melampau.  Ini sudah jadi lembu punya susu, sapi punya nama.  BOLEH BLAH!!!  

Bila referred old files, pergh bukan kerja gue rupanya.  Ooo ni  sudah jadi kes take advantage di atas keikhlasan dan ahem kerajinan gue!  BOLEH BLAHH!!!

Dek kerana sabar, gue turutkan juga kemahuannya but lepas ni SORRY dan untuk ke sekian kalinya BOLEH BLAHHH!!!

Peringatan untuk diriku dan yang senasib; 

"Jangan buat kerja bodoh kerana anda bukannya bodoh!"  Sekali tertipu, tidak akan tertipu kali yang berikutnya...